eBBQ by Severin

Ontdek de eBBQ: heter dan gas, sneller dan houtskool!*

Steek je barbecue aan zonder gas of houtskool. Sluit de elektrische barbecue aan en ga aan de slag. Maak je spieren los, want deze nieuwe generatie eBBQ heeft een ongeziene kracht. De eBBQ is snel, extra heet en absoluut veilig. Gebruik de eBBQ van Severin waar en wanneer je maar wilt: in de woonkamer, op je balkon of in de tuin. Pronk met je culinaire vaardigheden. Klaar om te grillen? 

Waar te koop?

Easy

Eco-friendly

Powerful

Multi-purpose

Waar te koop?

   Waar te koop?

   Vind een dealer in de buurt en ga aan de slag met de Severin eBBQ.

   For the

   Beauty

   Ben jij de Beauty? Een creatieve thuiskok of een culinair wonder van topklasse? Onze eBBQ maakt geen onderscheid. Je krijgt absoluut zin om te barbecueën.

   … and the

   Of ben je liever Beast? Je hebt lef nodig om een wereldberoemd stuk vlees klaar te maken op de elektrische barbecue. Ben jij uit het juiste hout gesneden? Toon je ware aard, dan doet de eBBQ dat ook.

   Tip van de chefs

   “Het moet niet altijd vlees zijn”

   - Charlotte Van Zele

   Naanbrood op de eBBQ

   Het ideale zomergerechtje: naanbrood met lauwwarme feta, gegrilde groenten, dille en een frisse yoghurt dressing. Werk af met frisse granataatappel. Smullen maar!

   Beauty

   “We maken alles klaar op de fantastische SEVO eBBQ”

   - Glenn Verledens

   Gegrilde asperge met buikspekje en truffelmayonaise

   Combineer overheerlijk buikspek met zelfgemaakte truffelmayonaise. Gril je asperges op de fantastische eBBQ. In geen tijd geniet jij van een overheerlijk gerechtje.

   Vergeet niet je voucher te printen

   Kun je niet wachten om te gaan barbecueën? Print je voucher of download de voucher naar je smartphone, ga naar je dichtstbijzijnde dealer en ontvang een gratis barbecuecover!

   PROFITEER NU, PRINT JE VOUCHER!

   Of kies een van onze online partners

   Word lid van de eBBQ-community van Severin