eBBQ by Severin

De voordelen van de eBBQ van Severin

Maak je spieren los, want deze eBBQ heeft een ongeziene kracht. Steek je barbecue elektrisch aan en ga meteen aan de slag. Binnen of buiten, jouw keuze. Deze elektrische barbecue is heter dan gas en sneller dan houtskool*. Hij is ook uitermate makkelijk te gebruiken en schoon te maken. De eBBQ veroorzaakt geen schade aan het milieu of aan je huid, omdat je je dankzij de SafeTouch-behuizing niet kunt verbranden. Grillen of slow cooking, je kunt alle gerechten bereiden die je maar wilt. Geniet ervan! 

Gemakkelijk

Vaatwasservriendelijk

De uitneembare onderdelen zijn altijd gemakkelijk schoon te maken: grillrooster, powerbox, heater en reflectorschaal.

SafeTouch

Maak je geen zorgen over brandwonden. Dankzij de SafeTouch-behuizing kan je je nooit verbranden.

OLED-display & timer

Stel de temperatuur in zoals je wilt dankzij de digitale OLED-display en de geïntegreerde grillthermometer. De timer waarschuwt je wanneer je gerecht klaar is om op te dienen.

Krachtig

500° BoostZone

Verhittingstechnologie met twee of drie zones garandeert een maximaal vermogen. Bereid sappige steaks met een perfecte korst en geslaagd grillpatroon. Of ga voor heerlijke geroosterde groenten. Aan jou de keuze!

Snelle start

Stop met wachten tot je barbecue de juiste temperatuur heeft. De eBBQ gaat in slechts 10 minuten van 0 naar 500 °C.

Roestvrij staal

De grill van de eBBQ is gemaakt van roestvrij staal. Topkwaliteit.

Veelzijdig

Binnen & buiten

Zonder gas en zonder houtskool is deze elektrische barbecue het ideale apparaat om zowel binnen als buiten te gebruiken. Gebruik het tafelmodel of zet de barbecue op je balkon. Gebruik hem in de tuin of op je overdekte terras.

Gerechten

Op de elektrische barbecue van Severin kun je allerlei gerechten maken. Hij is gemaakt om elk ingrediënt te kunnen grillen. Dankzij de kap is zelfs slow cooking mogelijk.

Accessoires

Voeg accessoires toe die speciaal zijn ontwikkeld om de mogelijkheden nog meer uit te breiden. Wat dacht je van een pizzasteen, rookkast of plancha?

Milieuvriendelijk

Geen CO₂-uitstoot

De eBBQ van Severin maakt geen gebruik van gas of houtskool. Wil je het helemaal milieuvriendelijk maken? Maak gebruik van groene stroom.

Innovatieve reflector

De innovatieve reflectorschaal zorgt voor een gelijkmatige hitteverdeling en de volle 500 °C op het eten. Het gebruik van water vermindert rook en maakt schoonmaken gemakkelijker. In de grill past 2 liter, zodat je langer kunt grillen zonder bij te hoeven vullen.

Temperatuurcontrole tegen verspilling

Precieze temperatuurinstellingen zorgen ervoor dat je de hitte nooit te hoog of te laag instelt. Je verspilt nooit elektriciteit. Je gerecht is klaar wanneer de timer afgaat.

Word lid van de eBBQ-community van Severin